Blog

De energie van open centra is onbetrouwbaar

De energie van open centra is onbetrouwbaar

Het kenmerk van een open centrum is dat het de energie uitvergroot van de ingekleurde centra van de mensen om je heen. Maar alleen zolang die mensen bij jou in de buurt zijn. Kenmerk van een open Hart centrum is dat je niet beschikt over een constante wilskracht. Of je wilskracht hebt in het moment hangt af van wie er in je buurt is. Je hebt geen constant gevoel van eigenwaarde. Je denkt dat je je moet bewijzen om te laten zien dat je er mag zijn.

lees verder
De open centra en hun werking

De open centra en hun werking

Mensen hebben een energieveld om zich heen, een aura. Dat strekt zich uit tot ver om je heen, voor en achter, links en rechts, boven en onder. Als je je armen uitstrekt, dan zie de diameter van dat energieveld om je heen. Met dat energieveld beinvloeden we elkaar zonder dat we het in de gaten hebben.

lees verder
Human Design types

Human Design types

Human Design is een nieuwe manier van kijken naar mensen. Niet alleen geeft het diepgaand inzicht in onze kwaliteiten en wat ons drijft, maar ook verschaft het een handleiding voor het leven. Waardoor je minder weerstand ervaart in je leven en meer vrede, voldoening of succes.

lees verder