Home » Blog » Human Design » Keuzes maken waar je op kunt vertrouwen

Keuzes maken waar je op kunt vertrouwen

door | 22 apr, 2022 | Human Design

Ik help mensen keuzes maken.
Weet jij hoe je goede keuzes kunt maken?
Keuzes waar je op kunt vertrouwen.

We hebben allemaal een kompas in ons waardoor we van nature weten wat past bij ons, wat klopt voor ons. Maar we zijn het vergeten. We hebben geleerd ons verstand te gebruiken. En juist dat leidt ons weg van keuzes maken die passen bij wie wij zijn.

Ieder van ons is uniek. We zijn allemaal anders. We hebben allemaal specifieke kwaliteiten.
Maar de keuzes die we maken zijn veelal gebaseerd op wat andere mensen doen. Op wat andere mensen vinden en adviseren. Hoe kun je dan verwachten dat de keuzes die je maakt precies passen bij wie jij bent? Dat kan niet met een algemeen advies. Daarvoor heb je dat innerlijk kompas.

Klinkt vaag? Concreter kan het niet. Het is jouw ingebakken manier om te sturen in je leven vanaf de dag dat je geboren bent. Human Design geeft inzicht in wat jouw persoonlijke kompas is. En geeft je een directe eenvoudige handleiding om ermee aan de slag te gaan en ermee te experimenteren in je leven.

Zodra je dat doet, word je leven eenvoudiger en makkelijker. Het eindeloze gepieker en getwijfel wat zo velen van ons kenmerkt, valt weg. Want het is niet langer nodig. Sterker nog, je gaat ervaren dat twijfel, piekeren en doen wat anderen adviseren je alleen maar weg leidt van jezelf en de voldoening in je leven.

Boek een gratis kennismakings consult van 15 minuten om te weten of het iets voor je is.

Over Jan Groot

9 jaar geleden liep ik tegen Human Design aan. Sindsdien heb ik mijn design geleefd en heb Human Design in- en uitgeademend, door een Human Design bril de wereld bekeken en veel gesproken over, bestudeerd en ervaren van Human Design in mijn leven. In 2019 heb ik mijn licentie van Human Design analyst bij Human Design Austria ontvangen. Ik leef dit, ik hou van Human Design. Het heeft me veel gebracht. Veel rust, zelfinzicht en begrip van anderen en de wereld. En dat gun ik jou ook.

Interessante artikelen

Gerelateerde artikelen

De open centra en hun werking

De open centra en hun werking

Mensen hebben een energieveld om zich heen, een aura. Dat strekt zich uit tot ver om je heen, voor en achter, links en rechts, boven en onder. Als je je armen uitstrekt, dan zie de diameter van dat energieveld om je heen. Met dat energieveld beinvloeden we elkaar zonder dat we het in de gaten hebben.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin