Thuiskomen bij jezelf

Onzekerheid over de toekomst

Moet ik nou links of rechtsaf? Moet ik nou naar m’n verstand of naar m’n intuitie luisteren, of kan ik beter gewoon m’n hart volgen?

M'n partner en ik begrijpen elkaar niet

Ik hou van hem, maar soms kan ik hem wel achter het behang plakken. Hij draagt me op handen, maar ik voel me niet serieus genomen.

Ik sta op een kruispunt en ik weet niet hoe ik verder moet

Juist in crisis situaties kan ik mensen goed helpen. Op dit soort momenten kan ik jou inzicht geven in jezelf. Hoe beter je jezelf begrijpt en wat je drijft, hoe makkelijker het wordt om op jezelf te vertrouwen. 

Jouw rol in het geheel

We zijn allemaal op zoek naar onze rol in het geheel. Het is makkelijk om je verloren te voelen in een chaotische wereld waar je niet op kunt vertrouwen. Maar in ons allemaal zit een natuurlijk gevoel voor richting. Door middel van een Human Design reading leer je daar gebruik van te maken en wordt het een tweede natuur.

“Mijn doel is je thuis te laten komen in jezelf. Je inzicht geven in jouw persoonlijke kracht en je potentiële bijdrage aan het geheel.

En je vertrouwen te geven in jezelf en op jouw pad in de wereld.” 

Mijn naam is Jan Groot en heb 9 jaar ervaring met het leven en bestuderen van het Human Design systeem

Ik ben intuitief en direct en verschaf praktische adviezen in tijden van crisis en onmacht. Ik geef je inzicht in jezelf gebaseerd op mijn kennis van en ervaring in het Human Design systeem, wat leidt tot veel aha-momenten. Maar vooral verschaf ik je een praktische handleiding om keuzes te maken waar je op kunt vertrouwen.

Sinds 10 jaar leef ik mijn Human Design experiment waardoor ik steeds meer in mijn eigen kracht ben komen te staan. In 2019 ben ik afgestudeerd aan de opleiding voor Human Design analyst in Oostenrijk.

Leer keuzes te maken waar je op kunt vertrouwen.

Vertrouwen In jezelf

Inzicht in jezelf en je kracht en de ervaring dat je erop mag vertrouwen.

Grip op je leven

Doordat je ziet waar je weggaat van jezelf en leert hoe je bij jezelf blijft, krijg je grip op je leven.

Keuzes waar je op kunt vertrouwen

Leer keuzes maken die passen bij de unieke persoon die jij bent.

Ervaringen van mijn klanten

“”Jan wees mij heel helder op mijn blinde vlekken. De valkuilen, onbewuste barricades, die ik voor mijzelf had opgeworpen, die ik als een venijnige mantra in mijn achterhoofd heb: Ik mag dit en dat niet, want ik moet voorzichtig zijn. Dit mag ik overboord gooien en meer mijn gevoel gaan volgen. Jan kan heel smakelijk vertellen en is ook een leuke sympathieke man.”

Anne Marie lx, 52 jaar

Tekst schrijver

“Jan is in één woord “geweldig”. Zijn analyse van mijn persoonlijkheid was ongelooflijk. Niet alleen dat, hij is een briljante mentor. Ik voel me heel gelukkig en gezegend dat ik hem heb gevonden. Als je iemand zoekt voor een reading of als mentor, dan kan ik hem niet genoeg aanbevelen 🙂 Bedankt Jan!.”

Tracey Bell, 56 jaar

Boekhouder

Hoe gaat een Human Design analyse in z’n werk?

Een Human Design analyse wordt ook wel een Basis lezing genoemd (Foundation reading in het Engels). Je krijgt inzicht in hoe de energie werkt in jou. In waar je kracht ligt, waar je valkuilen liggen en hoe je die herkent. Wat jou kenmerkt, hoe je beinvloed wordt door de mensen om je heen en wat jouw impact is op hen.

Maar het belangrijkste is is dat je een handleiding krijgt, die je al bij je geboorte had moeten krijgen. Om beslissingen te kunnen nemen waar je op kunt vertrouwen. Zodat je vertrouwen krijgt in jouw weg en je steeds minder laat afleiden door je twijfels en angsten en steeds meer in je kracht komt. Het vormt de basis van Human Design en helpt je om meer jezelf te worden.

Een reading is een initiatie in Human Design. Het gaat vooral over informatie overdracht en inzicht krijgen in wie je bent en waar je valkuilen liggen. En hoe je omgaat met die valkuilen door jezelf te leven. 

Wat is Human Design coaching en wat is het verschil met een reading?

Een reading is de eerste stap in Human Design die alleen maar over jou gaat. In tegenstelling tot de vele informatie die je in boeken en op youtube kunt bekijken over Human Design. Dit gaat over jou als mens en over hoe je beslissingen kunt maken waar je op kunt vertrouwen, waardoor je meer in je flow komt en minder weerstand tegenkomt in je leven. De reading is stap een, daarin krijg je de basistools uitgereikt voor bij jezelf blijven en in je kracht komen als mens. In feite door je weer terug te brengen bij wie je altijd al was maar bent vergeten. 

Het is het startpunt. Vanaf daar kun je nog schier oneindig veel leren, maar dit is de basis waar alles altijd in terugkomt: Jezelf leven. Vanuit wie jij ten diepste bent. 

Human Design coaching helpt je bij het toepassen van Human Design in je dagelijkse leven. 

Bij belangrijke keuzes waarbij je wel wat steun kunt gebruiken. Bij oefenen met je strategie en autoriteit. Bij conflicten met anderen. In crisis-situaties waar je niet meer weet wat je moet doen. Als je beter wilt begrijpen waarom je partner, kind, vriend of familielid zich zo gedragen als ze doen. Als je meer verdieping wilt. Als je vragen hebt of aanloopt tegen dingen. Kortom alles binnen of gerelateerd aan Human Design waarin je hulp, kennis, support of een gesprekpartner in zoekt. 

Wil jij je leven makkelijker maken, maak dan een afspraak.

Als je het weet dan zie je het

Veelgestelde vragen

Is Human Design net zo iets als astrologie?

Nee. Human Design is een relatief nieuw systeem hoewel het wel werkt op basis van je geboortedata.
Oude en nieuwe systemen maken er deel vanuit: Het Hindoe chakra systeem, astrologie, de Joodse Kabbalah, de Chinese I’Ching, genetica en quantum mechanica. Het is geen optelsom van die systemen, maar iets totaal nieuws. Zoals een kind niet een optelsom is van z’n ouders, maar uniek, hoewel je aspecten van de ouders terug kunt zien in het kind. Daarnaast geeft Human Design niet alleen inzicht in jezelf, maar geeft het je ook praktische tips om in je eigen kracht te komen.

Wat heb ik aan een Human Design analyse?

Het geeft je inzicht in jezelf en het verschaft je de handleiding die je bij je geboorte had moeten krijgen die je helpt om moeiteloos te leven door volledig jezelf te zijn, waardoor je het natuurlijke vertrouwen krijgt dat alles wat past bij jou vanzelf op je pad komt.

Is één sessie voldoende?

Hangt ervan af. De eerste sessie is de analyse. Daarin krijg je inzicht in hoe jouw klokje tikt. Waar je kracht ligt en waar je valkuilen. En wat je daaraan kunt doen. In principe is dat alles wat je nodig hebt voor jezelf om in je kracht te komen en inzicht te krijgen in jezelf.

Daarnaast kun je kiezen voor een relatie analyse. Die geeft je inzicht in jou en de ander. Hoe jullie elkaar onbewust beinvloeden. Dat kan veel onduidelijkheden, frustraties en mogelijke verwijten wegnemen doordat je inzicht krijgt in wat de ander drijft en waarom jullie je zo gedragen naar elkaar zoals je doet. Terwijl je je daar waarschijnlijk helemaal niet van bewust bent.

Ook kun je kiezen voor een mentor programma van een of meer sessies, waarin je ondersteuning krijgt en verdergaand inzicht in jezelf en hoe je in je dagelijkse leven meer vanuit jezelf kunt gaan leven.

Tenslotte kun je kiezen voor directe ondersteuning in crisis situaties als je aanloopt tegen dingen waardoor je het echt even niet meer weet.

Is het online of live?

Kan allebei. Afhankelijk van jouw behoefte via Zoom, gewoon bellen of live.

Ervaringen van mijn klanten

“Jan, je hebt een echte passie voor Human Design en het straalt uit elke cel in je lichaam … ik heb een aantal belangrijke dingen geleerd. Je Engels en uitleg en voorbeelden waren heel precies, ik voelde me zo op mijn gemak bij je … het was alsof ik sprak met een oude vriend… Blijf je licht schijnen!”

Tina Farber, 59

Free soul

“Ik aarzel geen moment om de wijsheid en helderheid in Jan’s buitengewone analyses aan te bevelen. Ik was zowel verrast als onder de indruk van Jan’s diepgaande kennis van het systeem en wat hem onderscheidt van anderen is zijn unieke kijk op het leven. Zijn openhartigheid en humor is net zo verfrissend als to the point. Jan heeft het bijzondere vermogen om complexe informatie met humor te brengen en bij het verwerken van levensveranderende informatie is het altijd goed om te lachen….”

Henrietta Bryant, 45 jaar

Filmmaker

Wil je ECHT jezelf leren kennen, maak dan vandaag nog een afspraak.

100% jezelf zijn.